Vizija, misija, vrijednosti
misijaMisija

S visokom osjetljivošću za dobrobit društva i svakog pojedinca, poštujući osnovne moralne i socijalne vrijednosti, osigurati stabilan razvoj tvrtke, promicati zadovoljstvo suradnje s svakim našim partnerom, zajedno se radujući svakom novom danu.vizija
Vizija

Mudro ostvariti uravnoteženi poslovni razvoj kvalitetom poslovanja koja će nas dovesti među najveće veletrgovce elektromaterijala u regiji.
vrijednostiVrijednosti


Korektnim odnosom prema svakom našem partneru stvorili smo prepoznatljiv i poželjan stil poslovanja. Visokim zahtjevima u pružanju usluga poštujemo vrijednosti i potičemo kreativnost i odgovornost zaposlenika. Rezultat svakodnevnog stvaranja nisu samo materijalne vrijednosti nego i radost zajedništva kroz naš osobni doprinos timu.Oduvijek promičemo socijalnu osjetljivost i osluškujemo potrebe i ciljeve šire društvene zajednice, želeći doprinosom u skladu s svojim mogućnostima doprinijeti razvoju pojedinca i njegove obitelji. Odgovornost za našu djecu najveći je doprinos razvoju društva u cjelini.
 

Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja. Više informacija.

Prihvaćam