Asortiman tvrtke HAGER na Wellmaxovom lageru
1024hager_blauWellmax je u svoju stalnu lagersku ponudu uveo asortiman jednog od vodećih svjetskih proizvođača elektroinstalacijskog materijala tvrtke HAGER.
Tradicionalno prepoznatljiva kvaliteta njemačkih proizvođača potvrđena je konstatacijom da tvrtka HAGER i danas kompletan asortiman proizvodi u zapadnoj Europi. Za osnovni asortiman razvodnih ormarića, FID sklopki i automatskih osigurača osigurali smo Vam promptnu isporuku, a raspoloživost ostalog asortimana je u maksimalnom roku od tri tjedna računajući od dana Vaše naruđžbe.
Proizvodi HAGER zbog svog visokog kvaliteta i inovativne tehnologije poznati su širom svijeta. Primjenom su dokazani kako u stambenim tako i u poslovnim prostorima. Elektromontažeri ih rado koriste i preporučuju zbog jedinstvene konstrukcije i iznimno jednostavne montaže.
Asortiman proizvoda HAGER međusobno se savršeno nadopunjuje i zajedno čini kompletan sistem pogodan za sve nove građevinske objekte, ali i za obnovu i modernizaciju postojećih objekata s tehnički i estetski zastarjelim električnim instalacijama.
Iz asortimana posebno ističemo program malih razdjelnika vodećih na tržištu mnogih država, zatim modularne uređaje kao što su prekidači strujnog kruga i ostala oprema potrebna za ugradnju u razdjelnike, te posebno sistemska tehnika „pametnih kuća" – Tebis TX, Tebis FUNK i Tebis KNX.
Detaljnije informacije o proizvodima HAGER potražite u našem katalogu ili nas kontaktirajte kako bi zajednički pronašli najbolje rješenje za Vaše potrebe.
 

Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja. Više informacija.

Prihvaćam