Preuređen ured Split
splitren2Nakon 14 godina rada poslovnog centra Split koji se sastoji od ureda u kojima se nalazi sjedište tvrtke i prodajno-skladišnog prostora kojeg koriste naši kupci, odlučili smo se funkcionalno preurediti prodavaonicu i osvježiti izgled ureda.

Prodajno-skladišni prostor dobio je novi kolorit i kvalitetniju funkcionalnost, na način da smo slušali sugestije naših partnera. Asortiman roba je značajno proširen, pregledno izložen i brzo dostupan našim kupcima. Dugogodišnji plavi kolorit osvježen je narančastim. Tako se zaštitne boje tvrtke provlače kroz njene poslovne prostore. Asortiman modularne opreme i razvodnih ormarića tvrtke HAGER, te kompletan program svjetla tvrtke OSRAM, pored standardnih proizvoda elektroinstalacijskog materijala, aktualnosti su ponude u PC Split.splitren1
Prepoznatljiv izgled naših ureda pored dalmatinskog kamenog štiha dobio je nove boje. Vi kao naši partneri zaslužujete gostoprimstvo i uslugu na najvišoj razini. I ovaj put smo se potrudili da Vam kao i sve ovo vrijeme dosada osiguramo ugodan ambijent i srdačnu radnu atmosferu. Nadamo se da ćete nas uskoro posjetiti i osjetiti toplinu zajedništva u stvaranju novih vrijednosti.
 

Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja. Više informacija.

Prihvaćam