Vijesti
Wellmax u posjetu kod tvrtke Aurubis

 

aurubis_dialog

Predsjednik Uprave Wellmaxa na poziv tvrtke Aurubis prisustvovao 14.9.2012. "DIJALOGU S KUPCIMA"
na temu: "INDUSTRIJA I ENERGIJA". Glavni gost predavač bio je Joschka Fischer, bivši vicekancelar i ministar vanjskih poslova Republike Njemačke.

 

 
Optički kabeli

optika

Kako su u današnje vrijeme telekomunikacije postale sastavni dio našeg svakodnevnog života,
tako je i Wellmax povećanom potražnjom za optičkim kabelom odlučio proširiti suradnju sa liderom u industriji optičkih kabela.
Draka Communications Optical Fiber, je dio Draka holdinga s kojim njegujemo višegodišnju suradnju.
S obzirom na današnje potrebe i planove za budućnost Draka je maksimalno orijentirana na inovacije na tom području.

Jedan od najpoznatijih brendova na polju optičkih kabela, odsada možete naći redovno na lageru Wellmaxa.

U ponudi imamo obje vrste svjetlovodnog kabela, single mode i multimode u nekoliko izvedbi, po izrazito pristupačnim cijenama.
Isto tako sve specijalne zahtjeve optičkih kabela koje je Draka u mogućnosti izvesti, nudimo po najpovoljnijim uvjetima.

 
Preuređen ured Split
splitren2Nakon 14 godina rada poslovnog centra Split koji se sastoji od ureda u kojima se nalazi sjedište tvrtke i prodajno-skladišnog prostora kojeg koriste naši kupci, odlučili smo se funkcionalno preurediti prodavaonicu i osvježiti izgled ureda.

Prodajno-skladišni prostor dobio je novi kolorit i kvalitetniju funkcionalnost, na način da smo slušali sugestije naših partnera. Asortiman roba je značajno proširen, pregledno izložen i brzo dostupan našim kupcima. Dugogodišnji plavi kolorit osvježen je narančastim. Tako se zaštitne boje tvrtke provlače kroz njene poslovne prostore. Asortiman modularne opreme i razvodnih ormarića tvrtke HAGER, te kompletan program svjetla tvrtke OSRAM, pored standardnih proizvoda elektroinstalacijskog materijala, aktualnosti su ponude u PC Split.splitren1
Prepoznatljiv izgled naših ureda pored dalmatinskog kamenog štiha dobio je nove boje. Vi kao naši partneri zaslužujete gostoprimstvo i uslugu na najvišoj razini. I ovaj put smo se potrudili da Vam kao i sve ovo vrijeme dosada osiguramo ugodan ambijent i srdačnu radnu atmosferu. Nadamo se da ćete nas uskoro posjetiti i osjetiti toplinu zajedništva u stvaranju novih vrijednosti.
 
Asortiman tvrtke HAGER na Wellmaxovom lageru
1024hager_blauWellmax je u svoju stalnu lagersku ponudu uveo asortiman jednog od vodećih svjetskih proizvođača elektroinstalacijskog materijala tvrtke HAGER.
Tradicionalno prepoznatljiva kvaliteta njemačkih proizvođača potvrđena je konstatacijom da tvrtka HAGER i danas kompletan asortiman proizvodi u zapadnoj Europi. Za osnovni asortiman razvodnih ormarića, FID sklopki i automatskih osigurača osigurali smo Vam promptnu isporuku, a raspoloživost ostalog asortimana je u maksimalnom roku od tri tjedna računajući od dana Vaše naruđžbe.
Proizvodi HAGER zbog svog visokog kvaliteta i inovativne tehnologije poznati su širom svijeta. Primjenom su dokazani kako u stambenim tako i u poslovnim prostorima. Elektromontažeri ih rado koriste i preporučuju zbog jedinstvene konstrukcije i iznimno jednostavne montaže.
Asortiman proizvoda HAGER međusobno se savršeno nadopunjuje i zajedno čini kompletan sistem pogodan za sve nove građevinske objekte, ali i za obnovu i modernizaciju postojećih objekata s tehnički i estetski zastarjelim električnim instalacijama.
Iz asortimana posebno ističemo program malih razdjelnika vodećih na tržištu mnogih država, zatim modularne uređaje kao što su prekidači strujnog kruga i ostala oprema potrebna za ugradnju u razdjelnike, te posebno sistemska tehnika „pametnih kuća" – Tebis TX, Tebis FUNK i Tebis KNX.
Detaljnije informacije o proizvodima HAGER potražite u našem katalogu ili nas kontaktirajte kako bi zajednički pronašli najbolje rješenje za Vaše potrebe.
 
Wellmax je osvijetlio „Centar od ljubavi“

cetarljubavi

Kako država nije u stanju ulagati u infrastrukturu zdravstva, odnosno održavati razinu kvalitete prostora i zdravstvene opreme, prije dvije godine samoinicijativno je pokrenuta akcija prikupljanja donacija „Centar od ljubavi“ za dogradnju, renoviranje i modernizaciju Centra za onkologiju KBC Split.

Projekt je vrijedan 20 milijuna kuna, a cijeli iznos je prikupljen isključivo donacijskim sredstvima više od 10 000 građana, pravnih osoba i institucija.

Iza svake donacije stoji jedna ljudska priča, životna drama, iskustvo, sjećanje ili uspomena. Stoga će se nova splitska onkologija doista i preimenovati u naziv akcije „Centar od ljubavi“, kao znamen za život i ljubav svih koji su svojim doprinosom obvezali sve nas na što učinkovitiju borbu za ljudsko zdravlje.

Trenutno su u tijeku završni radovi na rekonstrukciji i modernizaciji Centra za onkologiju koji je izgrađen 1972. Godine. Izgrađena je dodatna etaža, povećan kapacitet, a osobito kvaliteta stacionarnog dijela Centra za onkologiju što uključuje jedinicu za intezivnu skrb bolesnika, izgradnju adekvatnog broja sanitarnih čvorova, itd. Također se promijenio krov, zamijenile su se instalacije vodovoda i kanalizacije, te klimatizacijski sustav. Ugrađen je novi vatrodojavni sustav, bolnička signalizacija, telefonska i informatička instalacija, kao i novo bolničko dizalo. Proširenjem kapaciteta ambulantnog dijela CZO osigurat će se adekvatan broj ambulanti što će rezultirati mogućnošću većeg broja bolesnika i boljim uvjetima liječenja.

Wellmax je prepoznao vrijednost i veličinu ovog za Split kapitalnog projekta i svojim doprinosom pridonio njegovoj bržoj i kvalitetnijoj realizaciji.

Nesebična ljubav donatora omogućila je da ovaj objekt dobije nove zidove, a na nama je svima graditi mostove između bolesnika, medicinskog osoblja i liječnika. Na pragu 21. Stoljeća želimo potaknuti promjenu paradigme u borbi protiv raka i želimo pacijenta staviti u samo središte gdje i pripada. Želimo zaštititi njegovo dostojanstvo, želimo mu osigurati vrhunske uvjete liječenja i želimo iskorijeniti nepravednu stigmu koju ti bolesnici nose. U novom Centru za onkologiju KBC Split, to će biti naša trajna misija.


ŽUPANIJSKA LIGA PROTIV RAKA – SPLIT  prof. dr. sc. Eduard Vrdoljak

 

Warning: Illegal string offset 'active' in /nfs/c06/h08/mnt/95686/domains/wellmax.hr/html/templates/gk_corporate/html/pagination.php on line 129

Warning: Illegal string offset 'active' in /nfs/c06/h08/mnt/95686/domains/wellmax.hr/html/templates/gk_corporate/html/pagination.php on line 135

Warning: Illegal string offset 'active' in /nfs/c06/h08/mnt/95686/domains/wellmax.hr/html/templates/gk_corporate/html/pagination.php on line 129

Warning: Illegal string offset 'active' in /nfs/c06/h08/mnt/95686/domains/wellmax.hr/html/templates/gk_corporate/html/pagination.php on line 135

Warning: Illegal string offset 'active' in /nfs/c06/h08/mnt/95686/domains/wellmax.hr/html/templates/gk_corporate/html/pagination.php on line 129

Warning: Illegal string offset 'active' in /nfs/c06/h08/mnt/95686/domains/wellmax.hr/html/templates/gk_corporate/html/pagination.php on line 135


Page 2 of 3

Koristimo kolačiće (eng. „cookies“) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom pregleda web-stranice slažete se s uvjetima korištenja. Više informacija.

Prihvaćam