Zadovoljstvo nam je doprinositi i poticati boljitak društvene zajednice u kojoj živimo. Od osnutka tvrtke do danas dio ostvarene dobiti dijelimo s neprofitnim ustanovama i institucijama, te potrebitim pojedincima. Donirajući sredstva crkvi, sportskim društvima i kulturnim ustanovama pridonosimo društvu u kojem živimo i radimo.

„Centar od ljubavi" - Centar za borbu protiv raka

Prošle je godine obnovljeni, prošireni i suvremeno opremljeni Centar za onkologiju KBC Split, po mnogo čemu najveći donatorski projekt u Hrvatskoj, u koji je utrošeno oko 100 milijuna kuna. Višegodišnji donatorski projekt nazvan “Centar od ljubavi”, u koji je bilo uključeno čak 10.000 donatora, uspješno je osmislio 44-godišnji onkolog Eduard Vrdoljak, voditelj Centra za onkologiju i redoviti profesor Medicinskog fakulteta u Split.

Wellmax je prepoznao vrijednost i veličinu ovog za Split kapitalnog projekta i svojim doprinosom pridonio njegovoj bržoj i kvalitetnijoj realizaciji.

Zaklada "KAP ZA SLAP"

Wellmax d.o.o. svoje je društveno odgovorno ponašanje odlučio usmjeriti prema onima kojima je pomoć najpotrebnija i to za osiguranje svakodnevnih životnih potreba koje nisu pokrivene sustavom. Za partnera su odabrali Zakladu Kap za slap koja im omogućuje transparentnost i učinkovitost u transferu pomoći pojedincima koji nisu u stanju živjeti od svog rada. U zadnje 3 godine tako su pomogli 8 obitelji. Ovakvim ponašanjem ne žele isticati svoju solidarnost, nego vlastitim primjerom potaknuti druge na širenje dobrote.

Hrvatsko narodno kazalište Split

Jedno od naših usmjerenja jest pomagati kulturu.
U granicama svojih mogućnosti sponzorirali smo program HNK Split.“

Odnos prema okolišu

Svjesni smo ekološke situacije našeg planeta. Stoga u svom poslovanju uvijek uključujemo brigu za okoliš. Razvrstavamo otpad i brinemo o njegovom odlaganju, racionaliziramo potrošnju energije unutar tvrtke, te u svom poslovanju nastojimo koristiti one materijale koji se mogu reciklirati.

Stipendije nadarenima

Već 3 godine WELLMAX stipendira nadarene učenike i studente na osnovu kriterija izvrsnosti i socijalne odgovornosti. Trenutno ima četvero korisnika WELLMAX-ovih stipendija koji svojim radom, odgovornošću i postignutim rezultatima zaslužuju našu potporu.