Wellmax je vodeća tvrtka u Hrvatskoj za distribuciju elektroinstalacijskog materijala s poslovnim centrima u Splitu, Dicmu i Zagrebu.

Specijalizirana smo tvrtka za kompletan asortiman elektroinstalacija od kabela i vodiča svih vrsta do visokonaponskih energetskih postrojenja.

Kontinuiran rast poslovnih rezultata od osnutka do danas praćen je rastom kvalitetnog radnog tima. Stremljenja u izgradnji korporativnog sustava daju nama nadu, a Vama otvaraju priliku za budućnost.

Tražimo kreativne osobe koje mogu ponuditi znanje, ambiciju i pouzdanost, te sklonost timskom radu na zahtjevnom i dinamičnom tržištu elektroinstalacijskih materijala. Očekujemo da imate korporacijsku kulturu komunikativnosti, otvorenosti i srdačnosti u suradnji s kolegama i partnerima, te da ste spremni na puno posla, veliku odgovornost i želju za stalnim obrazovanjem i usavršavanjem.

Ukoliko Vas krase navedene osobine, pozivamo Vas da se javite za posao na sljedećim radnim mjestima:

Postanite dio našeg tima jer mi cijenimo svakog našeg zaposlenika.

Pošaljite nam svoju ponudu, s opširnim životopisom i pismom interesa za rad u Wellmaxu na adresu:

WELLMAX d.o.o., Vinkovačka 21, 21000 Split

ili na e-mail: wellmax@wellmax.hr

Tajnica - PC Split

Za ovo radno mjesto tražimo osobu odličnih komunikacijskih vještina, pouzdanu, susretljivu, organiziranu, smirenu i ljubaznu.
Osobu koja prepoznaje prioritete, brzu i točnu u izvršavanju zadataka, taktičnu, pedantnu i intuitivnu u svakodnevnim situacijama.
Iznimno je važno od osobe koju tražimo, da ima široko opće obrazovanje ali i volju za kontinuiranim educiranjem. Poslovnu tajnicu vidimo kao “komunikacijski most” u internoj komunikaciji tvrtke, ali i prvi kontakt kojim se tvrtka predstavlja prema vani.

Nudimo ugodnu radnu atmosferu i vrhunske radne uvjete uz adekvatno vrednovanje rezultata rada.

Uvjeti za ovo rano mjesto:

– radno iskustvo pet godina

– visoka stručna sprema

– aktivno znanje dva strana jezika

– vrhunsko poznavanje rada na računalu

– vozačka dozvola

Komercijalist - PC Split i Dicmo

Za ovo nama izuzetno važno radno mjesto tražimo vrhunski sposobne osobe. Očekujemo da imate višegodišnje iskustvo u komercijalnim poslovima na području elektromaterijala, dobro razvijene komunikacijske vještine i organizacijske sposobnosti, odlučnost, profesionalnost i odgovornost prema radnim zadacima i ljudima. Tvrtka smo u kojoj ćete moći u ugodnom radnom okruženju sa zadovoljstvom pokazati svoje znanje, iskustvo i kreativnost. Nudimo Vam mogućnost kontinuiranog obrazovanja i usavršavanja, praćenja Vaših ambicija i dobra primanja prema poslovnim rezultatima.

Uvjeti za ovo radno mjesto:

– visoka stručna sprema

– aktivno znanje jednog stranog jezika

– vrhunsko poznavanje rada na računalu

– vozačka dozvola

– radno iskustvo minimalno tri godine na području elektromaterijala